Vrei să te muți în casa visurilor tale din cartierul Velvet Hills??

Atunci cu siguranță trebuie să știi tot ce e mai important în legătură cu modalitățile de plată și de achiziție. Velvet Hills oferă, în prezent, cea mai diversificată și avatajoasă ofertă imobiliară din Sibiu, oferind flexibilitate atât din punct de vedere al  selecției imobilelor, cât și din punct de vedere al metodelor de plată. Oferim prețuri și termeni competitivi, pentru ca achizițiile să se desfășoare în cei mai buni și mai siguri termeni. Află chiar acum care soluție finaciară ți se potrivește!

Solutii Financiare

Esalonare Cash

În acest caz avansul minim este de 5% din întreaga valoare, achitat la semnarea promisiunii de rezervare. Diferența va fi acoperită etapizat, până la predarea casei.

Credit ipotecar

Avansul este de 15% până la predarea casei (minim 5% la semnarea promisiunii, restul de 10% etapizat, până la predare). Diferența va fi achitată la finalizarea construcției, prin credit.

Plata in rate la dezvoltator

Avansul minim este de 40% și se poate achita în etape, până la predarea casei (minim 5% la semnarea promisiunii). Diferența va fi acoperită în maxim 7 ani, cu plată lunară.i.

Întreaga echipă Velvet Hills îți este alături pe tot parcusul procesului de achiziționare a locuinței preferate!

De la oferirea informațiilor referitoare la cartier, amplasament și detalii specifice imobilelor Velvet Hills, dar și până la îndrumare în relația cu instituțiile bancare, suntem aici să te ajutăm.Echipa Velvet Hills îți oferă suportul necesar pentru fiecare etapă, asta pentru ca TU să te bucurii de imobilul mult visat cât mai repede și în cele mai avantajoase condiții create special pentru clientii nostrii

Iată care este procesul pe care îl vei parcurge atunci când alegi Velvet Hills:

Contactează echipa Velvet Hills pentru a afla detalii despre tot ceea ce te interesează, iar noi îți punem la dispoziție toate informațiile de care ai nevoie. Suntem disponibili pe toate canalele de comunicare online: la telefon, pe email, în mesaje private pe rețelele sociale, dar și offline, direct la birourile noastre.

După aflarea tuturor detaliilor care însoțesc procesul de achiziționare a unui imobil din cartierul Velvet Hills, te ajutăm să îți alegi casa care să se plieze pe nevoile și dorințele tale, dar care să fie și o investiție financiară excelentă. Vei putea să cunoști în realitate construcțiile pentru a vizualiza mai bine spațiile disponibile, iar noi îți vom prezenta toate modelele disponibile în cartier. În felul acesta, la final, vei avea siguranța că faci cea mai bună alegere.

Este momentul în care visul tău începe să prindă contur. Ți-ai ales modelul preferat de casă, iar tot ce mai rămâne de făcut este să oficializăm discuțiile din punct de vedere legal. Astfel, tu vei achita avanasul în conformitate cu metoda de plată aleasă, iar noi rezervăm locuința pentru tine și familia ta.

 

Odată cu finalizarea procedurilor legale, vei fi gata să participi la recepția imobilului. Este momentul în care vei semna procesul verbal de predare-primire, vei primi cheile și vei intra în posesia casei tale. Tot ce-ți rămâne de făcut este să trăiești așa cum ți-ai imaginat întotdeauna în locuința visurilor tale!

 
Selecteaza Limba
× Contact